ja yhdistykselle, alkaen 390 EUR!

Myyvät ja selkeät kotisivut parantavat tulosta!

Jos sinulla ei vielä ole kotisivuja tai ne herättävät lähinnä närästystä asiakkaissa, on tämä palvelu kuin luotu sinulle! Meidän kanssa asioidessa kustannukset pysyy edullisena ja aikataulut ei veny. Toteutamme tarvittaessa kaiken alusta loppuun saakka, sinun ei tarvitse tietää netistä tai kotisivuista yhtään mitään.
Miksi valita Zonerin kotisivupalvelu?

Koska omaamme vahvan kokemuksen alaltamme, jonka todistaa yli 2000 tyytyväistä asiakastamme. Koska normaalisti näet vasta loppuvaiheessa miltä kotisivusi tulee näyttämään, meillä näet heti alussa. Valmiiden ulkoasumallien avulla et ikinä ostaa sitä kuuluisaa sikaa säkissä. Koska meillä asioidessasi et maksa turhasta, kotisivujemme toteutushinta on yksi Suomen edullisimpia ja kampanja-aikoina varmasti edullisin.
Mitä palveluun kuuluu?

Ammattimainen ja selkeä ilme, tutustu ulkoasumalleihin täällä >
Voitte valita sivustollenne ilmeen yli 200 ulkoasumallin joukosta, jota voimme muokata teidän näköiseksi lähes rajattomasti. Jos etsit mahdollisimman edullista kotisivutoteutusta, lisäämme vain yrityksenne logon sivupohjaan.

Monipuoliset toiminnot, tutustu Zonerin kotisivupalvelun sisältöön >
Perustoteutukseen kuuluu yhteydenottolomake, hakukoneoptimointi, uutispalsta, blogi ja sivukartta. Sivustoa voidaan kuitenkin kasvattaa todella monipuolisella toimintopaletilla, kuten mm. extranetillä, verkkokaupalla, uutiskirjeillä, tapahtumakalenterilla tai vaikkapa dokumentinhalllinnalla. Rajana on vain mielikuvitus.

Helppokäyttöinen ylläpitotyökalu
Kun sivuston ulkoasu ja toiminnallisuus on valmiina, on aika sijoittaa sivustolle itse sisältö. Voitte itse syöttää sisällön helpon ylläpitotyökalun avulla ja tietysti myös muokata ja lisätä sitä tarpeen tullen. Jos tuntuu ettei sisällön lisääminen tai ylläpito ole sinulle sopivaa työtä, voit myös ulkoistaa sen meille.
Kenelle palvelu sopii?

Kotisivupalvelumme moottorina toimiva Joomla-sisällönhallintajärjestelmä on erittäin ketterä taipumaan monen muotoiseen ja kokoiseen sivustoon, senpä takia palvelu sopii niin yksityisyrittäjälle kuin usean sadan työntekijän yrityksiin. Voit aloittaa pienellä ja kasvattaa sitä tarpeiden mukaan.

Käytämme mahdollisimman paljon hyväksi Joomlan valmiita toimintokomponentteja jolloin pystymme puristamaan toteutuksen hinnan mahdollisimman ystävälliseksi, tarpeen vaatiessa voimme kehittää asiakkaalle täysin omat palikat ja toiminnot.

Skip to toolbar