Zonerin virtuaalipalvelin tarjoaa tehokkaan palvelimen käyttöösi, ilman huolia raudan ylläpidosta tai kalliita laiteinvestointeja. Virtuaalipalvelin sopii hyvin suuremman www-sivun, oman sovelluksen tai testiympäristöksi – sinä päätät mitä palvelimella ajat.
euro-64Säästä eurojasi ja tutustu Zonerin edullisiin hintoihin

Edullisimman palvelimen hinta on 50 eur/kk, samalla hinnalla saat kilpailijoilta neljäsosa sen tehoista.
clock-64Palvelu nopeasti käytössä ja päivittyy sinun mukana

Jos tilaus tehdään työaikana, on palvelin käytössä usein jo samanapäivänä. Päivitä palvelintasi, tilaa lisäpalveluita tai ulkoista softan ylläpito, palvelu kasvaa mukanasi.
favorite-64Monipuoliset käyttöjärjestelmävaihtoehdot 32bit / 64bit

Mm. Ubuntu, Debian, Gentoo, Fedora, Centos, Windows Server 2008 R2 Web, Standard, Enterprise Editionit. Asennamme valitsemasi käyttöjärjestelmän palvelimelle valmiiksi.
support-64Laaja kokemus virtualisoinnista

Olemme toimittaneet palvelimia jo vuodesta 2005, tuotannossa on tälläkin hetkellä useita satoja palvelimia.Asiantuntemusta palvelimien ylläpidosta ja asennuksista löytyy myös.
security-64Luotettava palveluntarjoaja

Olemme suomalainen keskisuuri palveluntarjoaja yli 3000:lla asiakkaalla. Palvelimemme sijaitsee fyysisesti Helsingin keskustan laitetilassa. Käytössä on mm. järeät UPS- ja varavoimajärjestelmät, automaattiset sammutusmenetelmät ja 24/7 vartiointi.
page_processJoustavat ehdot ja selkeät kustannukset

Ei aloitusmaksuja, ei allekirjoitettavia sopimuksia, ei piilokuluja, ei ylipitkiä sopimusaikoja. Teet tilauksen ja toimitamme sinulle palvelimen. Laskutus on kolmen kuukauden välein ja voit peruuttaa palvelun koska tahansa 1kk irtisanomisajalla.

Skip to toolbar